Om Cura

överblick (2)

CURA Hud & Harmoni, en hudvårdssalong där du kan få hjälp med dina hudvårdsproblem eller om du bara vill få en avkopplande och omhändertagande ansiktsbehandling.

Vi utför klassisk ansiktsbehandling och apparatbehandlingar som NBE 1000 (en radiofrekvens-behandling som passar alla) och Nannic Deep skin (microdermabraision samt en lätt variant av needling och mesoterapi).  Kemisk peeling (AHA, PHA, Retinol), djuprengöring, portömning och olika typer av ansiktsbehandlingar. Snälla men verksamma behandlingar är vår melodi och M Picaut har en underbar signaturbehandling för ansiktet med bindvävsmassage i pannan, skön ansiktsmassage som stimulerar och akupressur. En riktig Ecolyx att unna sig.
Vi färgar också väldigt mycket fransar och bryn, vill du ha det lilla extra är en lashlift (ögonfransböjning) att rekommendera. Många kommer också till oss för att få ögonbrynen plockade och formade vilket är ett lätt sätt att se piggare och mera välvårdad ut.

Vi vaxar ben som det förstås är högsäsong för på sommaren men många gör det också på vintern för att känna sig fräscha. Vi kan också erbjuda dig en skön avkopplande kroppsmassage och ansiktsmassage. Eftersom vi är hudterapeuter är det viktigt för oss att använda bra hudvård vid massagen.

PÅ våren har vi en behandling som heter Vårfix och på hösten en som heter Höstfin. Båda är entimmesbehandlingar där vi focuserar på det huden behöver bäst inför årstiden.

Helheten är viktig för oss, det yttre speglar ditt inre och vice versa. Bra behandlingar, bra hemmaprodukter och sund livsstil skapar en vacker hud. Vi arbetar med snälla syrabehandlingar som PHA, AHA, Retinol från Exuviance, är du känslig använder vi PHA som även tolereras av en känslig hud.  Du kan boka din tid online via länk här på sidan eller om du hellre vill ringa 018 128920 så går det bra. Ibland är det svårt att välja behandling, boka då en behandling på lämplig tid 60 min eller 90 minuter och skriv i meddelandefältet att vi diskuterar vilken behandling som är bäst för dig på plats.

Välkommen!


%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close