Om Cura

överblick (2)

CURA Hud & Harmoni, en hudvårdssalong där du kan få hjälp med dina hudvårdsproblem eller om du bara vill få en avkopplande och omhändertagande ansiktsbehandling.

Vi utför klassisk ansiktsbehandling och apparatbehandlingar som NBE 1000 (en RF-behandling som passar alla) och Nannic Deep skin (microdermabraision och mesoterapi).  Kemisk peeling (AHA och PHA), djuprengöring, portömning och olika typer av ansiktsbehandlingar.
Vi färgar väldigt mycket fransar och bryn, vill du ha det lilla extra är en lashlift (ögonfransböjning) att rekommendera. Många kommer också till oss för att få ögonbrynen plockade och formade.  Vi vaxar ben som det förstås är högsäsong för på sommaren men många gör det också på vintern för att känna sig fräscha. Vi kan också erbjuda dig en skön avkopplande kroppsmassage och ansiktsmassage.

Helheten är viktig för oss, det yttre speglar ditt inre och vice versa. Bra behandlingar, bra hemmaprodukter och sund livsstil skapar en vacker hud. Vi arbetar med snälla syrabehandlingar (PHA Exuviance) som även tolereras av en känslig hud och med lite tuffare AHA. Du kan boka din tid online eller om du hellre vill ringa 018 128920 så går det bra. Vi har många olika sorters ansiktsbehandlingar och det går alltid att få en fri konsultation.


%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close