Apparatbehandlingar

Deep skin och NBE-1000 är våra härliga apparatbehandlingar som kan kombineras eller användas var för sig. För bästa resultat är en kur att rekommendera, grundpris för ansikte 5 ggr 4840:- 10 ggr 9140:-. Kroppsbehandlingar pris efter konsultation och område.

Deep skin gör en lätt slipning/mikrodermabrasion och som i nästa steg perforerar huden lätt. Låter inte skönt men det gör faktiskt inte ont. Huden får en fin spänst och läkning och är en behandling som vi rekommenderar alla två gånger om året. Också en perfekt behandling om du har haft akne som gett lite ärr och även som anti-agebehandling.

NBE 1000 är en apparat som arbetar med radiofrekventa vågor. Det är en lugn och skön behandling som ger mycket energi till huden och dessutom kan jobba med olika problem. För att ge en trött och lite livlös hud lyster, ge ett lätt lyft, dränera lymfvätska. Perfekt när du ska vara riktigt fin inför en fest/bröllop. En behandling som vi också gör på kroppen vid problem med celluliter, slapp hud och hudbristningar. 

Här har vi många varianter och kombinationer!

Deep skin inkl alginatmask och efterbehandlingsserum 90 min 

Pris 2065:-

Deep skin + NBE + efterbehandlingsserum 150 min

Pris 2895:-

Microdermabraision (en del av deepskin)+ alginatmask 45 min 800:-

Pris 800:-

Microdermabraision + NBE + alginatmask 105 min

Pris 2010:-

NBE utan peeling och alginatmask 45 min (lämplig vid kur)

Pris 1075:-  

NBE med alginatmask 60 min

Pris 1250:-

Oskarsbehandling  En NBE-behandling med enzympeeling, probiotika och flytande kristaller. Systemet har vunnit sin kategori i skönhetsvärldens Oskarstävling 90 min

Pris 1850:-

Kemisk peeling + NBE+ guldmask 90min (en av våra favoritbehandlingar, där du får det bästa från två världar)

Pris 1550:-

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close