Behandlingar

cura_sidor6

Vi erbjuder bland annat annat: ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, ögonbehandlingarmassageapparatbehandlingar och hårborttagning.

 

Just nu slår vi ett slag för en riktig vårrengöring för huden!

Testa en Deep Skin med Microdermabraision. Vi gör först en lätt enzympeeling för att få bort lite gamla hudceller innan vi slipar huden med NBE Microdermabraision. Huden blir mjuk som på en baby! För bästa resultat gör vi en NBE Infuser efteråt, som en lättare variant av needeling. Infusorn skapar 50 000 – 70 000 små microkanaler per minut mellan cellerna så att aktiva serum kan slussas djupt ner i huden. Behandlingen ger en långsiktig förbättring av hudens struktur.

Du kan boka din tid online eller ringa oss tel 018 12 89 20.
Alla behandlingar finns väl beskrivna på bokningssidan med pris och tid. Ibland vet man inte riktigt vad man behöver för behandling och då kan du bara boka en tid som verkar lämplig. 60 minuters behandling eller 90 minuters behandling så kommer vi gemensamt överens om vilken behandling du behöver när du finns på plats och vi kan se och känna på din hud. Ibland går det att hitta sista-minuten-erbjudande på vår bokning så håll koll!

Klassisk Ansiktsbehandling 90 minuter: En lång skön behandling där vi hinner allt!Peela, portömma, plocka bryn, massera, lägga masker mm

Heala & Peela: Som en klassisk ansiktsbehandling men det är Benita som gör den. då ingår även en healingmassage.

Lätt Ansiktsbehandling: 60 minuter som vi använder på bästa sätt för att du ska få dom delar av ansiktsbehandlingen din hud behöver bäst.

Eco-lyx ansiktsbehandling: Här arbetar vi med M Picaut, svensk eco-lyx

Djuprengöring: 60 minuter för dig som vill bli ordentligt rengjord. Om du har mycket pormaskar välj 90 minuter.

Kemisk Peeling (AHA, PHA): Vi arbetar med Exuviance syrabehandlingar för säker och väldokumenterad behandling. PHA passar alla även den känsliga huden.

Ryggbehandling: Det är svårt att komma åt sin rygg! här får du hjälp att skrubba och rengöra.

Qvick Fix: En snabb uppfräschning för ditt ansikte. Också en perfekt present att ge bort.

NBE 1000: Radiofrekventa vågor som ger din hud energi och lyster. Det är dessutom en väldigt skön och rogivande behandling som ger fint resultat. Gör en behandling och prova på eller gör som kur för ett långvarigare resultat.

Deep Skin: Utför både en lätt slipning/microdermabraisoin och en lättare form av needeling. Huden perforeras lätt och gör att vi kan trycka ner olika aktiva substanser mellan cellerna. Bra som ärrbehandling, antirynk eller bara som en uppfräschande och uppstramande behandling.

Klassisk Massage: Vem mår inte bra efter en massage! här tar vi också emot Friskvårdskuponger.

Healingmassage: Healingmassage är en avstressande behandling där vi via en ansiktsmassage går in i healingen. Ett sätt att landa i sig själv i en tid av stress och krav.

Fransfärgning, brynfärgning, permanent fransböj, plockning av ögonbryn är behandlingar som vi gör väldigt mycket. Extra populärt inför en bad eller skidsemester.

Vaxning haka, överläpp, rygg, ben, armar och bikiniline är ett effektivt sätt att bli av med generande hårväxt. Obs ej Brasiliansk vaxning

Paraffinbad händer: En värmande och uppmjukande behandling för torra händer. Jätteskönt om du har värk i dina händer.

Klicka på länken nedanför och läs mera om enskilda behandlingar. Det går bra att bara läsa, man behöver inte boka fast det står så på länken.

Klicka här för att boka en behandling!


Behandlingar för män.

Läs mer om hudvård för män.

Klicka här för att boka en behandling!

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close