Behandlingar

cura_sidor6

Vi erbjuder bland annat annat: ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, ögonbehandlingarmassageapparatbehandlingar och hårborttagning.

 

Bli solbrun inte solbränd!!

Sommaren är här och det är den tid på året som vi gör mycket porrengöringar och klassiska ansiktsbehandlingar. Sol och värme utsätter huden för påfrestningar och därför undviker vi för starka behandlingar den här tiden på året. Sverige är ett land med ett klimat som gör att vi har gott om tid att göra tuffare behandlingar på den mörkare tiden på året.

Vi rekommenderar spf 50 varje dag hela sommaren för att du ska skydda din hud på bästa sätt bjud gärna din hud på fukt och använd produkter som är rikliga på fukt. Drick vatten och ät bär, gurka och melon som innehåller mycket vätska. Det har visat sig att kroppen har lättare att ta upp vätska från mat och speciellt från bär. Ät mycket antioxidanter som skyddar din hud, färgrika frukter, bär och grönsaker. Allt för skydd och återhämtning.

Testa gärna en NBE radiofrekvent ansiktsbehandling! En skön behandling som ger din hud massor av fukt och energi. . Via en miljon radiofrekventa vågor/sekund ger den dig en långsiktig förbättring av hudens struktur samtidigt som det är en jätteskön behandling.

Vaxa ben och få bort hår är inte jätteskönt, men det är det värt att när känns lite för att få ett bra resultat. Färga fransar och bryn är alltid populärt. Varför inte göra en lashlift och ge dina ögon ett lite piggare utseende. Bara att få ögonbrynen formade och plockade gör att man ser mycket piggare ut, en enkel ansiktslyftning.

Du kan boka din tid online eller ringa oss tel 018 12 89 20.


Alla behandlingar finns väl beskrivna på bokningssidan med pris och tid. Ibland vet man inte riktigt vad man behöver för behandling och då kan du bara boka en tid som verkar lämplig. 60 minuters behandling eller 90 minuters behandling. Sen kommer vi gemensamt överens om vilken behandling du behöver när du finns på plats. Vi väljer det bästa när vi kan se och känna på din hud.

Klassisk Ansiktsbehandling 90 minuter: En lång härlig behandling för ansikte och dekolletage där vi hinner med det mesta. Peela, portömma, plocka bryn, massera, lägga sköna ansiktsmasker mm. Har du inte gjort någon behandling på ett tag så är det här behandlingen som vi rekommenderar!

Heala & Peela: Som en klassisk ansiktsbehandling men det är Benita som gör den. då ingår även en avstressande healingmassage.

Lätt Ansiktsbehandling: Här har vi 60 minuter som vi använder på bästa sätt för att du ska få dom delar av ansiktsbehandlingen din hud behöver bäst.

Eco-lyx ansiktsbehandling och M Picaut signaturbehandling. Här arbetar vi med M Picaut svensk eco-lyx. Behandlingen är lugn men med aktiva produkter som ger en massa fukt. Med hjälp av bindvävsmassage i pannan, stretch av stela ansiktsmuskler, livgivande kretsmassage och skön massage av ansikte, nacke och dekolletage får vi din hud balanserad och behaglig.

Djuprengöring: 60 minuter för dig som vill bli ordentligt rengjord. Om du har mycket pormaskar välj 90 minuter. Huden får en peeling och gammal hederlig porklämning, behandlingen avslutas med en lugnande ansiktsmask.

Kemisk Peeling (AHA, PHA): Vi arbetar med Exuviance syrabehandlingar för säker och väldokumenterad behandling. PHA passar alla även den känsliga huden.

Retinolpeeling Minimerar ålderstecken såsom linjer, rynkor och ojämn pigmentering. Förbättrar hudstruktur och ger lyster och glow. Dessutom bra vid akne och fet hud.

Ryggbehandling: Det är svårt att komma åt sin rygg! här får du hjälp att skrubba och rengöra.

Qvick Fix: En snabb uppfräschning för ditt ansikte. Också en perfekt present att ge bort.

NBE 1000: Radiofrekventa vågor som ger din hud energi och lyster. Det är dessutom en väldigt skön och rogivande behandling som ger fint resultat. Gör en behandling och prova på eller gör som kur för ett långvarigare resultat.

Deep Skin: Utför både en lätt slipning/microdermabraisoin och en lättare form av needling. Huden perforeras lätt och gör att vi kan trycka ner olika aktiva substanser (mesotrapi) djupare i huden. Bra som ärrbehandling, antirynk eller bara som en uppfräschande och uppstramande behandling.

Klassisk Massage: Vem mår inte bra efter en massage! här tar vi också emot Friskvårdskuponger Actiway och E-Passi

Healingmassage: Healingmassage är en avstressande behandling där vi via en ansiktsmassage går in i healingen. Ett sätt att landa i sig själv i en tid av stress och krav.

Fransfärgning, brynfärgning, permanent fransböj, plockning av ögonbryn är behandlingar som vi gör väldigt mycket av. Ett lätt sätt att se lite piggare ut och extra populärt inför en bad eller skidsemester.

Vaxning haka, överläpp, rygg, ben, armar och bikiniline är ett effektivt sätt att bli av med generande hårväxt. Obs ej Brasiliansk vaxning

Paraffinbad händer: En värmande och uppmjukande behandling för torra händer. Jätteskönt om du har värk i dina händer.

Klicka på länken nedanför och läs mera om enskilda behandlingar. Det går bra att bara läsa, man behöver inte boka fast det står så på länken.

Klicka här för att boka en behandling!


Behandlingar för män.

Alla så behöver vi bra hudvård man eller kvinna!

Läs mer om hudvård för män.

Klicka här för att boka en behandling!

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close