Behandlingar

cura_sidor6

Hud är viktigt för oss och vi vill gärna hjälpa dig med bra behandlingar. Just nu är det kallt och vi har en specialbehandling för ansiktet som vi kallar Vinterfix. Den är perfekt för att ge huden det den behöver den kalla tiden på året. Även en klassisk ansiktsbehandling som är en lite längre behandling rekommenderas.

Vi har alltid olika typer av ansiktsbehandlingar, apparatbehandlingar, frans o bryn färgning, massage mm. Du kan boka din tid online eller ringa oss tel 018 12 89 20.
Alla behandlingar finns väl beskrivna på bokningssidan med pris och tid. Ibland vet man inte riktigt vad man behöver för behandling och då kan du bara boka en tid som verkar lämplig. 60 minuters behandling eller 90 minuters behandling så kommer vi gemensamt överens om vilken behandling du behöver när du finns på plats och vi kan se och känna på din hud. Ibland går det att hitta sista-minuten-erbjudande på vår bokning så håll koll!
Klicka på länken nedanför och läs mera om enskilda behandlingar. Det går bra att bara läsa, man behöver inte boka fast det står så på länken.

Klicka här för att boka en behandling!


cura_sidor11

Behandlingar för män.

Även du som man är välkommen till oss på Cura i Uppsala! Hudvård för män är lika viktigt som hudvård för kvinnor. Vi anpassar behandlingen så att den passar dig och din hud. Ett gott råd är att du kommer nyrakad, men gör det gärna några timmar innan behandling. Har du skägg så fixar vi så att det ändå går att göra en bra ansiktsbehandling. Vi säljer också hudvårdsprodukter för män.

Klicka här för att boka en behandling!


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close