Ansiktsbehandlingar

Låt oss hjälpa dig att få en vacker hud!

Välj bland våra olika ansiktsbehandlingar och hitta din favorit eller varför inte starta med en klassisk ansiktsbehandling och veckan efter göra en apparatbehandling med NBE för att få ytterligare effekt. Om du vill kan du alltid lägga till frans och brynfärgning under tiden

Låt en auktoriserad hudterapeut bli din guide till en frisk och vacker hud.

Klassisk ansiktsbehandling 90 minuter

Pris 1150:-
+ inkl. frans och brynfärg 1510:-

En grundläggande behandling som alla bör göra för att hålla huden ren och smidig. Avkopplande och skön behandling där ansiktet får en välgörande peeling, djuprengöring, massage och mask. En lång behandling som ger liv och lyster till huden och som samtidigt skänker en stunds vila. Preparat väljs i samråd med dig och anpassas efter din hudtyp och din huds behov. 

Heala & Peela 90 minuter

Pris 1150:- (Utförs endast av Benita)
Heala och peela är en klassisk ansiktsbehandling och innehåller healing i slutet på massagen . Healing är bra för att få ner andningen djupt ner i magen för att landa i sig själv.

Djuprengöring

Pris:  90 minuter 1115:-
+ inkl. frans och brynfärgning 1475:-

60 minuter 920:-
+ inkl. frans och brynfärgning 1280:-

Det här är en behandling på dig som vill ha focus på porrengöring. Välj 90 minuter om du har mycket som behöver klämmas annars 60 minuter. Rengöring, peeling och portömning är dom viktiga bitarna i den här behandlingen.  Avslutas med lämplig mask och creme.

Ansiktsbehandling 60 min/90minuter

Pris: 90 minuter 1150:-
+ inkl. frans och brynfärgning 1510:-

60 min 900:-
+ inkl. frans och brynfärgning 1260:-

Ibland vet man inte riktigt vad man behöver för behandling och då kan du bara boka en tid som verkar lämplig. 60 minuters behandling eller 90 minuters behandling så kommer vi gemensamt överens om vilken behandling du behöver när du finns på plats och vi kan se och känna på din hud.

Retinolpeeling

Med en retinolpeeling får du en välmående hud med en fantastisk lyster. Rekommenderas inte att göra om du ska vistas i sol veckorna efter behandling.

pris: ansikte 1 500:- ansikte + dekolltage 1995:-

Kemisk peeling (AHA, PHA)

Pris: 45 minuter 720:-
60 minuter 920:-
Kurpris se längre ner.
En behandling med Exuviance patenterade hudvård. Passar alla hudtyper även den känsliga. Rekommenderas vid akneproblem, som anti-agebehandling, före skönhetsoperationer, som kurbehandling eller om du bara vill fräscha upp din hud.  Du får bort gamla hudceller samtidigt som den ger mycket fukt, antioxidanter och cellnäring. Huden blir mjuk och hel

Välj 60 minuter om du behöver en lätt portömning 45 minuter om du behöver endast pensling och ansiktsmask. Oftast behövs det 60 minuter första gången du kommer till oss.
Kurpris:  Där den första behandlingen är 60 minuter och dom efterföljande 45 minuter.
5 gånger 3610:-
10 ggr 6660:-
+ inkl. frans och brynfärgning och då tillkommer 360:-

Qvick Fix (30 minuter)

Pris 550:-
+
inkl. frans och brynfärgning 910:-
En skön avslappnande behandling när inte tiden räcker till för en längre behandling. Vi tillför huden massor av fukt och näring. En perfekt behandling efter sol eller vintersemester, eller om man bara vill ge bort en present. Dessutom perfekt om du vill ha en proffesionell hudanalys.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close