NBE 500 och NBE 1000         Se informationsfilm

Deep skin, NBE 500 och NBE 1000 är våra härliga apparater från Nannic.
Med NBE utförs njutningsfulla behandlingar utan kirurgiska ingrepp.


Deep skin utför både slipning (microdermabrasion) av huden och en "needeling" där man gör små kanaler i huden för att sätta igång en bra collagen och elastin bildning. Man kan säga att man lurar huden till självläkning. Via dom små kanalerna kan man slussa ner t.ex hyaluronsyra för att göra en lätt filler vid veck eller aktiva ämnen för att stärka blodkärl vid cuperos.
Låter inte skönt, men gör faktiskt inte ont. Huden får en fin spänst och en bra läkning och resultatet kommer snabbt. Bra som anti-agebehandling, efter akne och på ärr både i ansiktet och på kroppen. Kombinera med NBE för bästa resultat!


NBE 500 och NBE 1000 är radiofrekventa apparatbehandlingar som man med fördel kan göra som kur. Behandlingen är lugn och skön och kan göras av olika anledningar, gör du en enstaka behandling så får du alltid ett bra resultat men det kommer inte att hålla lika länge som om du gör en kur på t ex 10 gr.

500 är den vi använder mest i ansiktet för att ge huden energi och fasthet. Huden upplevs som fylligare och får en jämnare hudton. Lämplig vid akne, ärr, slapp hud, hud som börjar tappa spänst och fyllighet, pigmentfläckar, påsar under ögonen eller om du bara vill ha en skön djupgående behandling.
1000
använder vi mest på kroppen för att göra lymfdränage, jobba med celluliter, slapp hud på mage och överarmar eller för att göra en skön djupgående massage.

Deep skin + NBE + alginatmask+efterbehandlingserum 3180:-
Endast Deep skin+ alginatmask + efterbehandlingserum 2330:-
Microdermabraision + aginatmask 750:-
Mikrodermabraision+ NBE+ Alginatmask 1950:-

NBE de lux 1275:- inkl peeling och alginatmask
NBE ansikte utan peeling och alginatmask
1 gång 910:-
5-kort 4 095:-
10-kort 7 735:- inkl hemmabehandlings serum 7565:-

NBE kropp prisexempel för kroppen. Lår, mage, armar, stuss, bröst mm
1 gång 950:-
5-kort 4 295:-
10 ggr 8 075:- inkl hemmabehandlings serum 9630:-

Vi har valt att lägga till serum i priserna till ett bra pris. Det är viktigt att man själv hjälper till med rätt hemvård! Det är dessutom viktigt att dricka mycket vatten före behandlingen och helst också mellan behandlingarna för bästa resultat.

Behandlingsområden:
  • Hudföryngring och lyft
  • Rosacea och couperoser
  • Acne
  • Rynkreducering
  • Ödemreducering
  • Slapp hud
  • Strie och ärr
  • Fettreducering och celluliter
 Resultatet efter två behandlingar med NBE 500

Bilden ovan är inte redigerad eller manipulerad på något sätt.